Кому не можна пити глінтвейн?

2024 0 Comments

Кому не можна пити глінтвейн Людям з підвищеною кислотністю та зниженою серцево-судинною прохідністю, вагітним жінкам, а також страждаючим на алкогольну залежність.Dec 29, 2020

Здавна глінтвейн вважається незамінним засобом за перших ознак застуди. Тепло цього напою має тонізуючу дію, дарує бадьорість, заряджає енергією і допомагає боротися з застудою, кашлем і нежиттю. Гаряче вино сприяє розширенню судин, посиленню кровообігу.

Можливо, якщо випити барило глінтвейну, то можна сп'яніти. Однак під час поступового нагрівання алкоголь випаровується з вина. Температура кипіння спирту близько 80 °C, тому його частина при приготуванні глінтвейну випаровуватиметься, а міцність напою — зменшуватиметься.

Що являє собою глінтвейн Залежно від конкретної рецептури напій може заспокоювати або, навпаки, тонізувати. Його часто використовують як профілактики простудних захворювань. А ще це неодмінний атрибут католицького Різдва.